А не трябва ли чипа да има контакт директно с клемореда. Проблема дойде от там, че ми се счупи ключа, моя е от сгъваемите. Счупи се от сгъвката, нямам време да търся такъв, понеже трудно ще намеря, а и това ми е единствения ключ и сега си мисля, че е момента да си извадя 1-2 копия.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
При работата на имобилайзера се осъществява комуникация по радио-честота между транспондера в ключа и самия имобилайзер. Поради това чипът само трябва да е в близост до антената на имобилайзера (гривната около патрона), без да е необходимо да има пряк контакт.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Лесно ще намериш от сгъваемите но не го препоръчвам По практичен е но лесно дефектират Чупят се Ако пак вземеш такъв не дръж на ключодържателя други ключове или сувенири А за чипа вече разбра Вади го и лепи че щом ти е единствен ако го загубиш яка цифра става набавянето на новALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеОК поръчах го,но ще го дам на човек който разбира да го монтира,че аз съм на ВИЕ с кабели и жици.
П.С само ще му принтирам свалянето на ИЦС-а за да знае последователността и дано се справи.
Още един въпрос, всичко е супер, ама врътките на ICS-a са гадно изхабени, имам предвид двете за звука и управлението, всичко работи, ама гумата е накаква напукана и ме дразни, че вс е ок, а това дразни окото. Някой да ги намирал някъде или да търся на старо някакви?Last edited by Dr Z; d.m.y г., 11:56.Alfa 166 2.4 JTD '03 150HPEx
Espace 2.2 DCI '06 150HP
Comment
-
Първоначално публикувано от Dr Z Покажи съобщениеКолега, кажи после как се държи, понеже в темите във форума пише, че доста са бъгави тия системи и не ми се хвърлят 300 лв, ако не е използваемо, иначе май няма друг вариант. Та ще съм благодарен, ако дадеш мнение на ползвател
Още един въпрос, всичко е супер, ама врътките на ICS-a са гадно изхабени, имам предвид двете за звука и управлението, всичко работи, ама гумата е накаква напукана и ме дразни, че вс е ок, а това дразни окото. Някой да ги намирал някъде или да търся на старо някакви?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНякой ги беше облякъл с кожа врътките. Имаше и снимки. Бяха станали чудесно.Alfa 166 2.4 JTD '03 150HPEx
Espace 2.2 DCI '06 150HP
Comment
-
Днес при миене на колата изникана неочаквано проблемче,в краката на шофьора имаше леко влага,с помощ от приятел който накарах да пръска лявата предна врата с маркуча се оказа че тече от долния край на тонколоната,веднага свалих кората и се оказа че няма найлона който е под нея,дренажите са чисти и се оттича нормално вода през тях.Въпроса ми е този найлон в долния край по спомен май трябва да е вътре във вратата или бъркам?Ако някой има снимков материал ще е супер,че не ми се сваля друга кора за да видя как е оригинално.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеДнес при миене на колата изникана неочаквано проблемче,в краката на шофьора имаше леко влага,с помощ от приятел който накарах да пръска лявата предна врата с маркуча се оказа че тече от долния край на тонколоната,веднага свалих кората и се оказа че няма найлона който е под нея,дренажите са чисти и се оттича нормално вода през тях.Въпроса ми е този найлон в долния край по спомен май трябва да е вътре във вратата или бъркам?Ако някой има снимков материал ще е супер,че не ми се сваля друга кора за да видя как е оригинално.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
За найлон незнам дали ще стане добре. Оригиналната изолация много ми прилича на изолацията която дават на роло с ламинирания паркет. Има доста различни дебелини, залепена хубаво с акрилен силикон мисля че ще стане добре. Едва ли ще изолира много шума, но водата със сигурност.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Май май повече е за изолация,днес при свалена кора пак мокрих и течеше много вътре в самата врата при моторчето на стъклото.Оказа се че влиза вода между лайстната на стъклото и огледалото,свалих го и където трябваше намазах с черен рейнц,сглобих пак огледалото,изчаках да дръпне силикона и айде пак с маркуча,за мое щастие теч няма.Утре ще си сложа и изолация,взех подложка за ламиниран паркет която наистина наподобява много оригиналната изолация,ще я лепна с акрилен силикон и после кората пак на място.
Comment
-
Здравейте колегиии,
явно имам проблем, не мога да сваля средната конзола + двете странични капачки, за да ги почистя, МОЛЯ ви помягайтееееsigpic
Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега
Comment
Comment